Verzenden & Retourneren

Verzending of thuis bezorgd.

Als u één of meerdere artikelen in uw winkelmand heeft geplaatst kunt u hier ook zien wat de verzendkosten van uw totale bestelling zal zijn. Na het plaatsen van een bestelling krijgt u een bevestiging. Binnen drie werkdagen wordt uw bestelling verzonden, hiervan ontvangt u een bericht met hierin de track & trace code, zodat u weet wanneer uw bestelling bezorgd wordt.

Thuisbezorgartikelen: Artikelen die te zwaar, te groot of te kwetsbaar zijn om als pakket te worden verzonden, kunnen door ons bij u thuis worden bezorgd. Als een artikel een bezorgartikel is, wordt dit in de advertentie aangegeven. Er wordt dan na het plaatsen van je bestelling contact met je opgenomen via de mail om tot een afspraak te komen. Het artikel wordt dan tegen een vergoeding door ons bij je thuis bezorgd. Voor het bezorgen hanteren we een vast tarief van 0,24 Euro per kilometer (vanaf Leeuwarden). Heeft u vragen over het thuisbezorgen, dan kunt u deze sturen naar mail@vintagevondst.nl.


Duurzaam verpakkingsmateriaal

Voor het beschermen van de producten en het verpakken van de bestelling gebruiken wij bij voorkeur hergebruikt materiaal. Dit om onnodige verspilling en productie tegen te gaan. U kunt dus uw bestelling thuis krijgen in een verpakking welke al eerder is gebuikt of in een doos van een ander bedrijf. Ook kunnen er bijvoorbeeld kranten worden gebruikt om uw pakketje op te vullen, zodat het artikel in goede staat bij u aan komt.


Retourneren

Wij doen ons best om bij elk artikel een zo’n duidelijk mogelijke omschrijving van de staat van het artikel te geven. Ook de foto’s geven een duidelijk beeld van het artikel. Het gaat om items die al heel wat jaren zijn meegaan, hierbij zijn kleine gebruikssporen niet vreemd. Je kunt van ons verwachten dat wat je online ziet er thuis niet ineens anders uitziet. Mocht u na ontvangst toch niet tevreden zijn, dat vinden wij dit uiteraard jammer, maar retourneren kan wel. Wij vragen u dit zo spoedig mogelijk en binnen 14 werkdagen na ontvangst van het artikel te melden aan ons. Voorwaarden voor retourneren zijn dat het product niet door u gebruikt en/of beschadigd is. De kosten die gemaakt worden voor terugsturen zijn voor eigen rekening.

Werkwijze retourneren:

Stuur een mail naar mail@vintagevondst.nl met hierin:

  • Het ordernummer
  • Uw naam & adres
  • Uw bankrekeningnummer
  • Opgaaf van reden retour zouden we fijn vinden, maar dit is niet verplicht.

U ontvangt dan van ons per mail de bevestiging van de retour met hierbij het retouradres. Wij vragen u dan zo spoedig mogelijk en uiterlijk binnen 14 dagen het artikel goed verpakt terug te sturen. De aankoopprijs (inclusief verzendkosten) van het artikel wordt dan zo spoedig mogelijk en ook binnen 14 dagen op uw rekening terug gestort.


Voor uitgebreide algemene voorwaarden

Ga naar Algemene Voorwaarden