Over Vintage Vondst

Vintage Vondst is een webshop waar unieke items voor in huis worden aangeboden. Het aanbod varieert van kastjes, krukjes, lampjes tot servies. De term ‘Vintage’ gebruiken we hier overkoepelend; een klassieke plafonnière uit de jaren 30, een plantentafeltje uit de jaren 70 & soms zelfs items uit de 80’s. Alle jaren van de vorige eeuw komen voorbij. Soms gaat het om echte design klassiekers, maar ook zonder merk kan prachtig zijn.

Vintage Vondst vindt dat er al heel veel mooie spullen zijn die juist echte sfeerbrengers in huis kunnen zijn. En dat nieuw aanschaffen niet altijd hoeft, oud en nieuw combineren maakt een interieur juist extra interessant.

Vintage Vondst is begonnen door een liefde voor ‘oude spullen’ en het schatgraven in kringloopwinkels en rommelmarkten. In de webshop worden meubels en accessoires verkocht die een tweede (of derde, of vierde…) leven verdienen. Deze items zijn met plezier opgezocht en uitgekozen. Ook items die door de jaren heen hebben geleden, maar wel opvallen door hun mooie vormgeving kunnen door een nieuw jasje weer prachtig worden! Deze gerestylde meubels zijn met veel aandacht en liefde opgeknapt.